Informácia o ďalšej novele zákona Slovenskej národnej rady č. 318/1992 Zb. ...
Informácia o ďalšej novele zákona Slovenskej národnej rady č. 318/1992 Zb. o dani z dedičstva, dani z darovania a dani z prevodu a prechodu nehnuteľností v znení neskorších predpisov.