Analýza vývoja malého a stredného podnikania a návrh na zmeny v systéme podpory malého a stredného podnikania
Základné údaje o stave malého a stredného podnikania (MSP) v SR v roku 2001. Prehľad najdôležitejších problémov MSP v SR. Analýza súčasného systému podpory MSP. Návrh na zmeny v systéme podpory MSP. Nový systém podpory MSP. Podnikateľské prostredie. Inštitucionálne zabezpečenie. Reforma v oblasti podporných programov. Zlepšenie systému informácií o MSP.