Zákon Slovenskej národnej rady z 30. septembra 1992 č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov ...
Úplné znenie zákona SNR č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších zákonov a zákona č. 291/2002 Z.z. Príloha č. 1 v znení zákona č. 233/2002 Z.z. Osobné údaje o fyzickej osobe a o majetku a členenie majetku na účely podania majetkového priznania a spôsob jeho uvádzania v tlačive majetkového priznania.