Dôvodová správa k novele zákona o DPH
Zámerom predkladaného návrhu zákona o DPH v Slovenskej republike je ďalšie prispôsobenie sa legislatíve Európskej únie, a to predovšetkým Šiestej smernici Rady EÚ 77/388/EHS, ktorá je základnou smernicou upravujúcou uplatňovanie dane z pridanej hodnoty v Európskej únii.