Komentár k novele zákona o dani z pridanej hodnoty - Zuziková, Alena
Novela zákona o DPH (zákon č. 511/2002 Z.z.), schválená Národnou radou SR dňa 18. júna 2002, nadobudne účinnosť 1.1.2003. Najdôležitejšie vecné zmeny.