Zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 289/1995 Z.z. zo 17. novembra 1995 ...
Zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 289/1995 Z.z. zo 17. novembra 1995 o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších zákonov a zákona č. 511/2002 Z.z. V prílohe zoznam tovarov a služieb podliehajúcich sadzbe dane 10 a 23 percent.