Osobitná sadzba dane z príjmov - Oláh, Eduard
Pokračovanie príspevku o osobitnej sadzbe z príjmov. Príjmy z prostriedkov sociálneho fondu. Zdaňovanie výnosov z cenných papierov od investičných spoločností. Zdaňovanie dividend a podielov na zisku v skupine podnikov. Praktické príklady.