Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci - nové nariadenie - Mintál, Ján
Vymedzenie pojmu bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci. Všeobecné zásady a právna úprava. Zdravotná starostlivosť o zamestnancov. Praktické príklady.