Nariadenie vlády Slovenskej republiky č. 514/2002 Z.z. z 21. augusta 2002, ktorým sa ustanovuje výška minimálnej mzdy
Stanovenie výšky minimálnej mzdy. Dôvodová správa k nariadeniu vlády o minimálnej mzde.