Účinok práva ES/EU na slovenský právny poriadok - Kunová, Vlasta
Analýza procesu zbližovania Slovenského práva s právom ES/EU. Európska dohoda o pridružení ako právny základ zbližovania práva. Novela Ústavy SR z pohľadu integračných článkov.