Základy európskeho práva - Nováčková, Daniela
Pokračovanie zo SEP č. 1-2 /2002 o základoch európskeho práva. Druhá kapitola uvádza základné zásady európskeho práva - zásada prednosti, zásada nadnárodnosti, zásada subsidiarity, zásada primeranosti, zásada priameho a nepriameho účinku, zásada platnosti a účinnosti, zásada priamej použiteľnosti, zásada flexibility, zasada záväznosti.