Obchodní jednání a národní zvyklosti: Etiopie - Ždimera, Aleš
Stručná ekonomická charakteristika Etiópie. Obchodné rokovania, pracovné návyky, vzťahy medzi ľuďmi. Verbálna a neverbálna komunikácia. Obliekanie a stolovanie. Náboženstvo a kultúrne osobitosti.