Slovenské víno a vinohrady - Janků, Jana
Z obsahu: O budúcnosti slovenských viníc rozhodnú najbližšie týždne. Útlm vinohradníctva sa ešte nepodarilo prekonať. Veľkí spracovatelia idú do viníc. Kvalitné vína budú konečne pod jednou strechou. Vinica bez registrácie akoby ani nebola. Trh diktuje slovenským vinárom smer: kvalita. Malí vinári dávajú o sebe čoraz viac vedieť.