Marketingové a finanční aspekty tvorby systému řízení pohledávek - Pecinová, Zuzana
Tvorba systému riadenia pohľadávok. Obsahová náplň manažmentu pohľadávok. Špecifikácia faktorov ovplyvňujúcich riadenie pohľadávok. Voľba úverovej politiky.