Štátny rozpočet nie je bezodné prasiatko - Žitňanský, Eduard
Ministerstvo financií predkladá realistický návrh príjmov a výdavkov. Návrh štátneho rozpočtu na rok 2003. Plánovaný schodok verejného rozpočtu podľa metodiky ESA 95. Deficit verejných financií podľa OECD (ESA 95). Súbor opatrení týkajúcich sa príjmov a výdavkov rozpočtu.