Je Slovensko za vodou? - Škoda, Ján
Postavenie Slovenska v integračnom procese do EÚ po voľbách v septembri 2002. Posúdenie programového vyhlásenia novej vlády v Bruseli. Silné a slabé body Slovenska. Akému rozšíreniu dávajú prednosť občania Európskej únie.