Farmári bojujú o dôstojnú existenciu - Blazseková, Slávka
Poľnohospodárstvo je jednou z najťažších kapitol v predvstupových rokovaniach s EÚ pre Poľsko i Slovensko. Problém potravinovej bezpečnosti. Boj o existenciu farmárov. Cena rozšírenia pre EÚ.