Málo na život, veľa pre zamestnávateľov - Onuferová, Marianna
Zvýšenie minimálnaj mzdy. Vývoj minimálnej a priemernej mzdy za rok 1991 až 2002 na Slovensku. Minimálna mesačná mzda v niektorých vyspelých krajinách. História minimálnej mzdy.