Syndikované úvěry - flexibilní nástroj financování - Pohanka, Jiří
Pokračovanie z č. 9/2002. Primárny a sekundárny trh syndikovaných úverov. Rozvoj sekundárneho obchodovania. Spracovanie úverovej dokumentácie syndikovaných úverov podľa anglického práva a práva štátu New York. Techniky prevodu podielov na syndikovaných úveroch. Faktory rozvoja financovania pomocou syndikovaných úverov. Ďalší vývoj.