Právnici zlyhali, nastupujú finančníci - Jurina, Ľubomír
Príprava radikálnej dôchodkovej reformy. Výhľad, podielu dôchodku zo mzdy pri priebežnom financovaní, na roky 2000-2040. Porovnanie výdavkov dôchodcov v Nemecku, Česku a Slovensku.