Sociálny fond v praxi - Vladárová, Marta
Prvá časť z publikácie "Sociálny fond v praxi". História zákona o sociálnom fonde. Zákon NR SR č. 152/1994 Z.z. o sociálnom fonde s komentárom. Prehľad noviel meniacich a dopĺňajúcich zákon o sociálnom fonde. Kolektívne vyjednávanie a zákon o kolektívnom vyjednávaní.