Analýza spôsobilosti výrobného procesu indexami spôsobilosti procesu prvej, druhej a tretej generácie - Hrnčiarová, Ľubica
Štatistické riadenie kvality výrobného procesu. Americký prístup a japonská škola pri konštrukcii indexov spôsobilosti výrobného procesu. Indexy spôsobilosti procesu. Zovšeobecnený index spôsobilosti procesu.