Informační systémy a systémy managementu jakosti - Znamenáček, Jindřich
Oboznámenie so softvérovým produktom firemného informačného systému a jeho aplikáciou v praxi. Problém manažérov prispôsobiť svoju organizáciu situácii, ktorú autori výstižne charakterizujú ako 3C: Customer (zákazníci rozhodujú), Competition (konkurencia je širšia) a Change (rýchle tempo zmien). Autori rady noriem ISO 9000:2000 vychádzali zo skúseností svetových úspešných firiem. Pohľad dvoch firiem zavádzajúcich informačné systémy: Minerva ČR, a.s. a Exact Software CR, s.r.o.