SPP sa pripravuje na konkurentov - Hirman, Karel
Hlavný cieľ prebiehajúcej reštrukturalizácie Slovenského plynárenského priemyslu (SPP), a.s. Bratislava je vyššia transparentnosť a efektívnosť spoločnosti - snaha čeliť konkurencii na liberalizujúcom sa plynárenskom trhu Slovenska. Konkurenciu SPP očakáva hlavne z Východu, ale aj zo Západu. SPP zatiaľ neráta s prienikom na zahraničné trhy.