Regulačné zásahy do slobody podnikania v SR
Príspevok je súčasťou materiálu Analýza stavu podnikateľského prostredia v SR, spracovaného Ministerstvom hospodárstva SR pre vládu, ktorá ho prerokovala 17. 7. 2002. Regulácia cien tovarov a služieb. Regulácia pracovno-právnych vzťahov. Environmentálna regulácia. Technická regulácia. Ochrana hospodárskej súťaže. Regulácia zahranično-obchodnej výmeny.