Evaluation of the effectiveness of intensification costs - Střeleček, František
Hodnotenie intenzifikačných nákladov v poľnohospodárskom podniku. Je hodnotená dynamika intenzifikačných nákladov k naturálnemu objemu produkcie. Posudzovanie efektívnosti intenzifikačných nákladov. Efektívnosť je vyjadrená pomocou absolútnych a relatívnych zmien vlastných nákladov a hospodárskeho výsledku. Hodnotenie dynamiky jednotlivých ukazovateľov a ich vzájomných vzťahov dáva ucelený pohľad na danú problematiku.