Voľba vhodnej poľnohospodárskej politiky
Analýza vývoja prístupového procesu Slovenska do Európskej únie. Štúdia hodnotiaca pripravenosť sektoru poľnohospodárstva a potravinárstva SR na členstvo v EÚ. Štúdia upozorňuje aj na viaceré kľúčové oblasti, ktoré ešte treba dopracovať v prístupovom procese. Kľúčové problémy. Konsolidácia poľnohospodárstva. Rozvoj infraštruktúry.