Giscardova kostra európskej ústavy zostáva bez života - Škoda, Ján
Prvý návrh, ako by mal jedného dňa vyzerať základný zákon nového usporiadania EÚ, európska ústava. Parlament a občianstvo. Európsky prezident. Rovnováha práv a povinností hlavných európskych inštitúcií.