Koľko vody tečie v slovenských riekach? - Matulík, Jaroslav
Vodný fond pritekajúci na územie Slovenska. Hraničné toky. Vodný fond prameniaci na území Slovenska. Vodný fond odtekajúci z územia Slovenska. Hodnotenie vodného režimu slovenských riek. Orientačné rozdelenie vodného toku.