Investičné bankovníctvo je jedným zo zdrojov zisku - Kusovská, Martina
Historický pohľad na vznik bankovníctva. Rôzne názory na pojem a činnosť investičného bankovníctva. Služby investičného bankovníctva využívané v jednotlivých spoločnostiach. Riziká investičného bankovníctva.