Postavení studenta ve výuce konzultační hodiny zrušeny z důvodu důležité schůze katedry - Vlk, Aleš
Účelom príspevku je podnietiť diskusiu o postavení študenta na českých vysokých školách. Ciele vysokého školstva v Českej republike voči spoločnosti. zaistenie dostatočného počtu kvalifikovaných pracovných síl. Rozvoj hodnôt (morálna dimenzia). Vzťah učiteľa a študenta.