Distanční vzdělávání v České republice - současnost a budoucnost - Zlámalová, Helena
Národné centrum dištančného vzdelávania usporiadalo II. národnú konferenciu Dištančné vzdelávanie v ČR - súčasnosť a budúcnosť. Závery konferencie.