László Wolf: Išli sme neprebádanou cestou - Vavřinková, Jana
Rozhovor s L. Wolfom, zástupcom generálneho riaditeľa maďarskej OTP Bank. OTP Bank je v strednej a východnej Európe unikátom. Štát ju nepredal strategickému investorovi, ale prostredníctvom burzy. Stala sa z nej jedna z najúspešnejších bánk v tomto regióne a sama vyvíja akvizičné aktivity. Činnosť OTP. Expanzia OTP na Slovensko.