Logistické služby
Z obsahu prílohy: Súčasný stav logistiky. Informačný systém logistického centra. Trendy v logistickom riadení. Poskytovanie logistických služieb má budúcnosť. Systém Truxter.com optimalizuje vyťaženosť prepravy. Postavenie logistiky (SCM - Supply Chain Management) v štruktúrach firiem. O vývoji ku strategickému nákupu.