Profesijné kompetencie - základný predpoklad integračného procesu v oblasti ľudských zdrojov - Antalová, Mária, 1952-
Rozvoj ľudských zdrojov na Slovensku v súčasnej etape integračného procesu do Európskej únie. Nedostatky v oblasti ľudských zdrojov v slovenských podnikoch. Nová koncepcia rozvoja ľudských zdrojov. Teoreticko-metodologické východisko identifikácie profesijných kompetencií. Praktické postupy zisťovania profesijných kompetencií - prvý a druhý postup.