Slovensko v období kapitalizmu 21. storočia - Gregor, Milan
Význam produktivity pre rast konkurencieschopnosti ekonomiky. Hlavné výzvy súčasnosti. Súvislosť konkurencieschopnosti, produktivity a životnej úrovne. Produktivita na úrovni regiónov. Príčiny nízkej produktivity na Slovensku. Úroveň produktivity v Európe. Produktivita práce v SR. Konkurenčná schopnosť vybraných odvetví priemyselnej výroby SR v roku 2001.