Náměty pro hospodářskou politiku (Bílá kniha) - Kázecký, Stanislav
Materiál Svazu průmyslu a dopravy ČR, v ktorom sú zhrnuté poznatky a skúsenosti podnikového managementu z uplynulých rokov a navrhujú sa vláde konkrétne priority jej ďalšej hospodárskej politiky z pohľadu podnikovej sféry. Nevyhnutnosť dostatočne zvýšiť konkurencieschopnosť podnikov v období do vstupu do EÚ. Vývoj a situácia priemyslu, investičné prostredie, prístup na zahraničné trhy, legislatíva, trh práce, výskum, vývoj a inovácia, ochrana životného prostredia, palivá a energetika, doprava, rozvoj malého a stredného podnikania.