Poistenie zodpovednosti za škodu od 1.4.2002 - Pauličková, Alena
Poistenie zodpovednosti za škodu v slovenských zákonoch a ich novelizáciách. Trvanie poistného na poistenie zodpovednosti za škodu. Poistná udalosť. Náhrada škody. Povinnosti zamestnávateľa. Sankcia. Premlčanie poistného. Postup povinných subjektov od 1. apríla 2002.