MMF odporúča sprísnenie fiškálnej politiky ihneď
Hodnotiaca správa MMF o súčasnej hospodárskej situácii SR s odporúčaniami ďalšieho postupu na rok 2003. Niekoľko dôležitých úloh pre menovú politiku. Fiškálna politika a reformy. Nezamestnanosť a dohľad.