Kam nás zavedie NATO? - Škoda, Ján
Pohľad na náš vstup do NATO v porovnaní s ostatnými kandidátskymi krajinami (počet obyvateľov, počet vojenských jednotiek, výdavky na obranu). Zmeny v štruktúre národnej obrany a armády. Vzťah Európska únia a NATO.