Aj investori sa môžu zbaliť - Kantorík, Juraj
Zahraniční investori na Slovensku. Príklad ukončenia výroby zahraničným investorom v Maďarsku a Českej republike. Návody, ako investorov udržať. Celkové náklady na robotníkov vo výrobe v jednotlivých krajinách sveta.