Electoral behaviour in Poland as the effect of the "clash of civiliyation" - Kowalski, Mariusz
Vplyv prvkov západnej a východnej civilizácie na vytvorenie dvoch druhov poľskej národnej kultúry a dvoch odlišných hodnotení systémových transformačných procesov, ktoré sa odohrali v Poľsku od roku 1989. Diferenciácia volebného správania obyvateľov Poľska.