Spravodlivá rovná daň - Ragáčová, Katarína
Vymedzenie základných pojmov: daň, daňový výdavok, sadzba dane a základ dane. Horizontálna a vertikálna spravodlivosť. Daňové a odvodové zaťaženie na Slovensku. Snaha o presadenie tzv. "rovnej dane".