Vplyv organizačných zmien na pracovnoprávne vzťahy - Jendrálová, Anna
Obchodný zákonník umožňuje obchodným spoločnostiam uskutočňovať rôzne organizačné zmeny, ktoré majú vplyv na pracovnoprávne vzťahy. Dva dôvody skončenia pracovného pomeru v dôsledku organizačných zmien podľa Zákonníka práce.