Zahraniční investice - jsou vždy přínosem? - Sojková, Lenka
Prínos zahraničných investícií pre českú ekonomiku. Miera a rozsah stimulácie uplatňovanej s cieľom prilákať priame zahraničné investície. Možné riziká pri poskytovaní investičných ponúk. Porovnanie výkonnosti českých podnikov a podnikov vlastnených zahraničnými investormi.