Zákon o medzinárodnej pomoci a spolupráci pri správe daní zákon s komentárom - Hlaváčová, Jana
Úplné znenie zákona č. 472/2002 Z.z. o medzinárodnej pomoci a spolupráci pri správe daní a o zmene a doplnení zákona č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov. Tento zákon ustanovuje postup a podmienky, podľa ktorých príslušný orgán SR poskytuje, požaduje alebo prijíma v záujme zabezpečenia správneho vyrubenia a platenia daní medzinárodnú pomoc a spoluprácu pri správe daní.