Participace české ekonomiky na projektu Evropské měnové unie z pohledu teorie optimálních měnových zón - Bednářová, Pavla
Teória optimálnych menových zón. Európska menová únia z pohľadu teórie optimálnych menových zón. Dosiahnuteľnosť kritérií optimálnej menovej oblasti zo strany českej ekonomiky.