Obchodní jednání a národní zvyklosti: FYROM (Republika Makedonie) - Mach, Vratislav
Obchodné rokovania a pracovné návyky v Macedónsku. Vzťahy medzi ľuďmi, verbálna a neverbálna komunikácia. Význam času, obliekanie, stolovanie, viera.