Nový zákon o audítoroch a Slovenskej komore audítorov - Farkaš, Richard
Obsah ustanovení nového zákona č. 466/2002 Z.z. o audítoroch a Slovenskej komore audítorov, ktorý vstúpi do platnosti 1. januára 2003. Porovnanie starých a nových predpisov.