Pět pohledů na svět managementu - Kluge, J.
Odpovede významných nemeckých poradcov Bergera, R., Habbela R., Hamiltona A., Herpa T., Heuskela D. a Klugeho J. na kľúčové otázky týkajúce sa nových manažérskych teórií a metód. Historický pohľad na manažérske teórie, metódy a filozofiu.